Luchtgordijnen. Vonkendetectie.

Wij zijn Supair.

Kantoor SupairSupair heeft verstand van lucht. Daar zijn we trots op. Al sinds 1994 produceren en verkopen we luchtgordijnen en vonkendetectie- en blussystemen. Allemaal vanuit ons kantoor en werkplaats in Tilburg. Supair staat al sinds jaar en dag voor kwaliteit en korte lijnen.

Alles in eigen hand

Supair produceert en levert luchtgordijnen aan gerenommeerde groothandels in Nederland en BelgiŽ. We leveren niet rechtstreeks aan installateurs. Zo zijn onze luchtgordijnen en -verwarmers uit voorraad leverbaar en houden de groothandels de hele afzetmarkt voor zichzelf. We hebben alles in eigen hand, waardoor we de goede kwaliteit van onze producten kunnen garanderen en u nooit onnodig lang hoeft te wachten op de levering. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Om te kunnen blijven voldoen aan onze eigen hoge eisen. En gewoon omdat we zo graag met mensen omgaan.

Naast producent ook agent

Als agent voor de Benelux levert, monteert en onderhoudt Supair daarnaast vonkendetectie- en blussystemen van duits fabrikaat†. We behandelen deze systemen alsof ze van onszelf zijn. Met vakmanschap en een snelle service. Daarnaast is Supair agent (ook weer voor de Benelux) voor Goyen/Mecair membraanventielen, ventielkasten en timers. Uiteraard kunnen we onze klanten ook bij al deze producten voorzien van een persoonlijk advies. Omdat we graag alle zorg uit handen nemen.

Kwaliteit groeit mee

Supair groeit. Iedere dag weer een beetje. Begin 2011 zijn we verhuisd naar een nieuwe lokatie. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Maar hoe groot we in de toekomst ook worden, nooit zullen we onze basis vergeten. Goede producten en service tegen een reŽle prijs. Dat vonden we in het verleden belangrijk, dat vinden we nog steeds en in de toekomst zal het niet anders zijn. We doen het goed, of we doen het niet. Heel eenvoudig. Want wij zijn Supair.

Contact

Supair BV
Rheastraat 27
5047 TL Tilburg

Tel: (0)13 544.43.45
Fax: (0)13 544.37.53
E-mail: Info@supair.nl